Golf Camprodon

Serveis

Descobreix tot el que t’oferim a Golf Camprodon

SUMMER GOLF
SCHOOL 2023

Per a nens/es enre 5 i 17 anys

De l’1 al 31 d’Agost

Més informació

Serveis de Golf Camprodon

Aquí tens tots els serveis que necessites mentre jugues a golf.

Bar / cafeteria / Chillout

Una zona on descansar, i poder gaudir dels serveis de cafeteria, bar. Un veritable “forat 19”. Servim aperitius, i prèvia reserva també hi ha la possibilitat de adelitar-se d’una pizza, una quiche i d’altres productes que prepara el personal de la Casa Club.

Botiga – GolfShop

Disposem d’un ampli estoc de material relacionat amb la pràctica del golf (boles, guants, samarretes, polos, sabates, gorres i viseres) consignats per l’empresa The Golf Square, la qual cosa facilita al jugador accés a tot el material comercial de les millors marques. A través de la botiga de Girona es disposa de pals, bosses i tota la resta de material necessari. Al mateix temps també s’ofereix la possibilitat de realitzar fittings per ajustar i personalitzar el pals de golf a cada jugador/a.

Zona de pràctiques

Disposem d’una canxa de pràctiques, putting green i una zona d’approach al costat de la Casa Club, on poder practicar abans de sortir a gaudir del camp i dels companys/es de joc que us acompanyin.

Lloguer buggies i material

El club ofereix carros elèctrics, carros de ma, bosses completes de pals per a jugadors adults i per infants i buggies elèctrics i de gasolina.

Classes de golf

  • Classes particulars

Durant tot el mes d’agost es fan classes particulars a 1 o 2 jugadors, en hores convingudes prèviament amb els professors. Els professionals encarregats de dirigir-les són: Ignasi Feliu i Carolina Gonzalez.

Durant la resta de la temporada, es fan classes un diumenge de cada mes, sota les mateixes condicions. El professional encarregat d’impartir-les és Gerard Solano.

  • Escola de golf per infants

L’escola d’estiu per a infants pretén introduir i promoure l’esport del golf en nens i nenes fent-los gaudir d’un esport familiar, divertit i competitiu.

ELS NOSTRES PROFESSORS

Ignasi Feliu Navarro

Professional des de l’any 1989, jugador del PGA Eurepean Tour i guanyador de diversos tornejos nacionals i internacionals. Guanyador del circuit català de professionals 2022. Director de l’escola infantil del RCGEP y professor del golf Camprodon.

Gerard Solano Reyes

Professor “The Golf Square Academy” . Inicia la seva trajectòria com a caddy al Golf de Pals i es va formar com a professional a l’Empordà Golf fins que als 19 anys va competir al Circuit Espanyol de Professionals.

La seva passió pel golf i l’ensenyança han estat la base d’una trajectòria de 25 anys donant classes. Actualment és un dels dos components de l’acadèmia facilitant aquest servei en múltiples camps de la zona. Imparteix una metodologia pròpia totalment adaptada a les capacitats dels alumnes en la qual el factor empàtic és rellevant per a la afinitat i efectivitat de la classe. S’imparteixen classes tant individuals com per a grup de totes les edats i nivells.

Carolina Gonzalez García

Carolina González García es va passar a professional l’any 2014 després de tenir un palmarès esportiu amateur molt extens, entre els quals cal destacar haver guanyat el Campionat de Barcelona i el Campionat de Catalunya Absolut l’any 2013.

Darrere el seu pas a professional l’any 2014, va començar a jugar el Circuit Professional Let Access Series, on dos anys més tard, després d’obtenir la targeta del Ladies European Tour, es va proclamar Campiona del ASGI LADIES OPEN l’any 2016 al camp de golf Gams-Werdenberg (Suïssa). Posteriorment, uns mesos més tard, es va proclamar Campiona del 5ª prova del Circuit Professional Femení Santander Tour golf disputat al Club de golf Vallromanes.

Actualment es dedica al 100% com a instructora de golf tot i que continua la seva activitat com a jugadora Professional en el circuit Professional Nacional Femení (Santander Tour golf).

Altres serveis als socis

  • Zona aparcament i guarda de buggies de propietat.
  • Servei de guarda de carros elèctrics i carros manuals de propietat del soci.

Feu-vos soci!

Per jugar i gaudir plenament del camp convé fer-se soci, ara és més fàcil. Green Fees il·limitats, buggies a preus especials i altres avantatges socials.
Més informació
Aprofiteu l'oportunitat de pertànyer al Club de Golf Camprodon. Fer-se soci és molt econòmic. Disposem de quotes d'abonament per franges d'edat; que van des dels més petits/es fins els adults. Les parelles disposen també d'un preu especial. Truca’ns al telèfon 972 130 125 · 630 265 506 o millor passa per el Club i t'informem de la que més et pugui convenir. Ser soci té avantatges socials tant en l'ús diari com en tornejos i altres esdeveniments, té avantatges i descomptes en buggies, boles, carrets, taquilles, etc.

Contacte i reserves

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.
Informació i reserves directes.

+34 972 130 125
+34 630 265 506