Estàs en

política de galetes

El web golfcamprodon.com utilitza galetes per funcionar. Navegar per aquest web amb les galetes activades al navegador comporta de manera imprescindible l’acceptació de l’ús, com a mínim, de les galetes necessàries conforme la normativa actual.

Segons la normativa europea, cal informar de les galetes necessàries i pel que fa a les de preferències i estadístiques, cal demanar el consentiment per tal que l’usuari les accepti o les rebutgi.

El web golfcamprodon.com té 39 galetes, estructurades en funció de si són:

  • necessàries
  • estadístiques o d’optimització
  • de màrqueting

Què són? 

Les galetes són fitxers que es descarreguen al teu dispositiu en accedir a determinades pàgines web i permeten a la pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els teus hàbits de navegació o del teu equip.

Depenent de la informació que continguin les galetes i de la forma que què utilitzis l’equip (ordinador, tauleta, telèfon mòbil), poden utilitzar-se per reconèixer-te.

Com funcionen i per a què serveixen? 

Formen part de la majoria de webs. Quan s’accedeix a un web que utilitza galetes, el web fa que el navegador creï al vostre equip (ordinador, tauleta, telèfon, etc.) petits fitxers amb informació necessària per al funcionament del web. Aquests fitxers (que són les galetes pròpiament dites) formen part de la tecnologia necessària per al correcte funcionament del lloc web i no són inherentment perjudicials. 

 L’historial de navegació i les galetes s’emmagatzemen al teu equip. Les galetes, de forma similar a l’historial de navegació o a la memòria caché del navegador, són un rastre de la teva activitat a Internet. Això pot ser important si altres persones poden accedir al teu equip. En el cas que estiguis utilitzant un equip compartit, es recomana que en acabar esborris la informació sobre el teu historial de navegació, caché i galetes. Si no saps com fer-ho, consulta l’apartat d’ajuda del navegador. 

 Pots desactivar les galetes, però alguns webs no funcionaran correctament. Si et preocupa la teva privacitat, pots desactivar completament l’ús de les galetes al baner de configuració de galetes que apareix a la part superior del web. En fer-ho, és possible que algunes parts del web no funcionin correctament. 

Galetes necessàries 

Ajuden a fer que la pàgina web es pugui utilitzar, ja que activen funcions bàsiques com la navegació, l’accés a àrees segures. El web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes. 

El web golfcamprodon.com  recull 11 galetes necessàries per funcionar correctament, principalment d’Algolia, Sitemiprovei el gestor de continguts.  

Galetes estadístiques o d’optimització 

Ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima. 

El web golfcamprodon.com  recull 14 galetes estadístiques, principalment de Google Analytics, Siteimprove, Inbenta i el gestor de continguts. 

Galetes de màrqueting 

S’utilitzen per rastrejar els visitants a les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l’usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants. 

El web golfcamprodon.com  recull 14 galetes de publicitat principalment de YouTube.