Close
17867 Camprodon, Girona Carrer dels Llandrius
972 13 01 25 - info@golfcampron.com

HISTÒRIA

El Club de Golf de Camprodon neix per la iniciativa de diverses persones molt vinculades a la població i a la pràctica del Golf. Famílies tan anomenades com són les d’en Narcís de Prat, Antonio García- Nieto, Pablo Durán i Juan Amat, van aglutinar als voltants de l’any 1989, un conjunt de practicants entusiastes d’aquest esport que van tirar endavant amb decisió aquest projecte. Alfons Vidaor, Magi Sardà i en Saenger van ser els dissenyadors del camp, de nou forats , construït als terrenys propietat de la Fundació Germans Vila- Riera, gràcies al conveni subscrit a l’efecte amb aquesta entitat, que des de les hores ve col·laborant amb el nostre Club.

Les obres es van iniciar els voltants del mes de Juliol de l’any 1988 i van ser acabades a l’estiu de l’any 1990 i inaugurades pel President de la Generalitat.
Inicialment el Club va comptar amb més de 300 socis que amb les seves aportacions econòmiques van fer que el Club esdevingués una realitat.

Durant l’estiu el Club de Golf és un nucli d’intensa activitat esportiva i social, se’n un impulsor del turisme local i de la projecció econòmica de la seva població.